top of page
Image by Peiwen Yu

lichaamsgerichte coaching

via de wijsheid van je lichaam kom je terug bij jouw kern

Herken jij dit?

» Je ervaart veel stress en voelt de effecten hiervan in je lijf

» Je ervaart veel stress en voelt de effecten hiervan in je lijf

» In contact komen met, of uiting geven aan je emoties, is uitdagend voor jou

» Je worstelt met negatieve gedachten

» Je hebt het idee dat je vast zit

Als je jezelf hier niet in herkent, wees gerust. Dit is slechts een greep uit de thema's waarmee ik werk. Contacteer me en dan bekijken we het samen.

Image by Drew Dizzy Graham
Image by Štěpán Vraný

Onze eerste leraar is ons eigen hart

Cheyenne, Native American chief

In lastige periodes schuilt een enorm groeipotentieel 

Spanningen en emoties ontstaan in het lichaam en hebben een enorme impact op je mentale welzijn en functioneren.

 

Lichaamsgerichte coaching betrekt daarom het lichaam in het begeleidingsproces en erkent dat lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn. Zo wordt er holistisch gewerkt op alle dimensies van het leven: jouw fysieke, psychologische, emotionele en spirituele zelf en hoe deze zich verhouden tot jouw omgeving en de wereld.

 

Afhankelijk van jouw proces begeleid ik je via oefeningen, ademwerk en gesprekken in openheid en eerlijkheid. Samen komen we tot de onderliggende emoties (die je soms niet voelt of wil voelen) en bij de overtuigingen die je tegenhouden in het leven.

 

Zo leer je opnieuw om expressie te geven aan jezelf en op die manier meer met jezelf in contact te komen. In lastige periodes schuilt namelijk een enorm groeipotentieel.

We werken er aan om te zorgen dat je je volledig veilig voelt bij deze processen. We beginnen bij het begin, bij wie jij hier en nu bent, en bouwen dit stapsgewijs op. Zo ontstaat er een basis van waaruit jij tot je volledige potentie kan groeien.

Image by Peiwen Yu

Praktisch

Locatie

De sessies gaan door bij Healing Stories
Adres: Terkamerenlaan 72, 1000 Brussel

Tarief

Een sessie kost €70 en duurt een uur.

Annulatie

Kan je niet op je afspraak aanwezig zijn? Laat mij dit ten laatste 24u voor de afspraak weten. Bij laattijdige kennisgeving, wordt de sessie in rekening gebracht, tenzij het gaat om overmacht en je een geldig bewijsstuk kan voorleggen.

De kracht van een

lichaamsgerichte aanpak

Visie& Aanpak

Mensen zijn sociale wezens. Wij zijn onlosmakelijk verbonden met onszelf, onze verwanten en met de wereld waar we deel van uitmaken. Onlosmakelijk. Enkel is het soms moeilijk om die verbinding te voelen.

 

Ik bied lichaamsgerichte coaching en begeleiding. Dit zijn individuele sessies waarbij je opnieuw leert luisteren naar je lichaam, en naar jouw eigen gevoelswereld. Het lichaam liegt niet, en het heeft veel te vertellen.

 

Elke sessie is afgestemd op jou als cliënt. Samen bespreken we de beste tool voor het moment. Dat kan verschillen van sessie tot sessie of zelfs binnen één sessie, of het kan dezelfde tool zijn over verschillende sessies, om te verdiepen.

 

Tools waarmee ik werk zijn emotioneel lichaamswerk, authentic movement, bio-energetica, ademwerk, mindfulness, praattherapie, opstellingen en dramatherapie, en droomwerk.

 

GROEIHAARD is een inclusieve praktijk. Dat betekent dat iedereen welkom is, ongeacht achtergrond, geaardheid, gender, relatievorm, andersvaliditeit, en meer.

bottom of page