top of page

disclaimer

Bedankt voor het kiezen van GROEIHAARD voor uw begeleiding.

 

De informatie op deze website en tijdens sessies is niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

 

De informatie op deze website en tijdens sessies is niet bedoeld als medisch advies en mag niet worden gebruikt om een eigen diagnose te stellen of te behandelen zonder eerst uw arts te raadplegen.

 

De informatie op deze website en tijdens sessies is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is geen garantie voor specifieke resultaten. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van individuele omstandigheden en situaties.

 

Praktijk GROEIHAARD is niet verantwoordelijk voor enige schade of letsel als gevolg van het gebruik van informatie op deze website of tijdens sessies. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor verlies, schade, letsel of andere gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van de informatie op deze website of tijdens sessies.

 

Het is aangeraden om altijd uw eigen arts te raadplegen voordat u een beslissing neemt over uw gezondheid.

 

Negeer nooit professioneel medisch advies of vertrouw niet uitsluitend op informatie die u via de coachingspraktijk heeft ontvangen.

 

Door gebruik te maken van het aanbod van praktijk GROEIHAARD en het lezen van de informatie op deze website en tijdens sessies, gaat u akkoord met deze disclaimer en vrijwaart u de praktijk en de coach van enige aansprakelijkheid.

bottom of page