top of page

movement

MEDITATION

Onze levens en onze wereld zijn vaak enorm druk. Wanneer we ons neerzetten om te mediteren, blijven onze gedachten broeien. Hierdoor is zakken in het hier-en-nu moeilijk.

Via beweging komen we eerst in ons lichaam en in het hier-en-nu, om daarna via meditatie onszelf te observeren. Dit is Movement Meditation.

_edited.jpg

Getuige worden van jezelf

Deze actieve meditaties gebruiken verschillende technieken in verschillende fasen om ons eerst te kalmeren voordat de daadwerkelijke meditatie start.

Leren mediteren is leren om getuige te zijn van jezelf. Het is staan in het middelpunt van de cycloon, soms bijna letterlijk. Het kan een broeihaard van emotie opwekken. De oefening bestaat erin deze te leren aanvaarden.

Wat mag je verwachten?

Elke sessie duurt gemiddeld twee uur. Eerst warm je je lichaam op, waarna de meditatie in haar verschillende fasen wordt uitgelegd. Daarna volgt de actieve meditatie zelf. Om af te sluiten volgt er een uitwisseling in groep om de ervaring te bespreken. Dit zorgt ervoor dat iedere deelnemer gerust naar huis vertrekt.

We beoefenen drie meditaties:

  • No-Dimension

  • Kundalini

  • Natarasj

Mediteren vereist oefening. Daarom wordt iedere meditatie twee weken na elkaar herhaald. Zo kan je ervoor kiezen om je meditatie te verdiepen in de tweede week.

Het is mogelijk om in te schrijven voor een aparte meditatie of om de reeks van zes meditaties te volgen.

Praktisch

Locatie

TBA

Tarief

€20 voor een losse meditatiesessie

€100 voor de volledige serie van 6 meditaties (€16 per meditatie)

bottom of page