top of page

lichaamsgerichte

COACHING

jakob-owens-TMxUnMAAwFA-unsplash.jpeg

In lastige perioden schuilt
een enorm groeipotentieel

Spanningen en emoties ontstaan in het lichaam en hebben een enorme impact op je mentale welzijn en functioneren. Lichaamsgerichte coaching betrekt daarom het lichaam in het begeleidingsproces en erkent dat lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn. Zo wordt er holistisch gewerkt op alle dimensies van het leven: jouw fysieke, psychologische, emotionele en spirituele zelf en hoe deze zich verhouden tot jouw omgeving en de wereld.

 

Afhankelijk van jouw proces begeleid ik je via oefeningen, ademwerk en gesprekken in openheid en eerlijkheid. Samen komen we tot de onderliggende emoties die je soms niet voelt of wil voelen en bij de overtuigingen die je tegenhouden in het leven. Zo leer je opnieuw om expressie te geven aan jezelf en op die manier meer met jezelf in contact te komen. In lastige periodes schuilt namelijk een enorm groeipotentieel.

We werken er aan om te zorgen dat je je volledig veilig voelt bij deze processen. We beginnen bij het begin, bij wie jij hier en nu bent, en bouwen dit stapsgewijs op. Zo ontstaat er een basis van waaruit jij tot je volledige potentie kan groeien.

Niets bestaat dat niet iets anders aanraakt

Jeroen Brouwers

Herken jij dit?

  • Je ervaart veel stress

  • Je piekert veel

  • Je voelt geen emoties

  • Je emoties uiten is moeilijk

  • Je hebt negatieve gedachten

  • Je hebt het idee dat je vast zit

Als je jezelf hier niet in herkent, wees gerust. Dit is slechts een greep uit de thema's waarmee ik werk. Contacteer me en dan bekijken we het samen.

Praktisch

Locatie

Online of in de praktijk

Tarief

€70 / sessie van 1 uur

Korte Vest 20, 1500 Halle

bottom of page